OMG, seneng banget nemu dimsum di Tiban. Amaze lah sekarang di Tiban udah pada lengkap. OK jadi gimana rasa dimsumnya? Enak 100%. Jadi Readers yang ngidam pengen dimsum bisa nyobain disini. Price? Agak pricey karena harganya 3 Pcs Rp17.000,- (Rp5.666/Pcs) considering pemiliknya sewa tempat, gas untuk memanasinya, service, ukuran yang besar serta tempat makan yang nyaman, I think Rp17.000,- is still reachable, although there is another option, that’s cheaper than this one.

Kalau mau ada @handmadedimsum, harganya lebih murah dan dapatnya lebih banyak, cuma karena homemade ga ada resto/cafenya kita ga bisa nyobain on the spot. Di @handmadedimsum 1 box @24 Pcs harganya Rp66.000,- (Rp2.750/Pcs) bisa ditaruh di Freezer.

Anyway, selain jualan dimsum, gerai ini menjual telur gulung. I’m so happy, rasanya sama kaya jajanan sewaktu SD, cuma saosnya agak sedikit pedas, kayanya pake cabe setan hehe. Final thought? Enak enak enak.

Advertisements
Posted by:Tria Dara Barlian

04:07 we can start to send out messages in a bottle, we can sing, write poetry, produce books, and blogs activities, stemming from the realization that people around us won't ever fully get us, but that others separated across time and space might.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.